Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

 

Læskuret, der blev sprængt i luften i november 2009, blev af tidligere formand for Miljø- og Teknikudvalget, Ole Andersen, betegnet som et ”øjebæ”, men det nye læskur lever ikke op til formålet med at være et læskur, udtaler en repræsentant for buspassagererne, Tove Rønne.

Det nye læskur lever slet ikke op til sit navn: der er ikke læ, hverken for regn, sne eller blæst, og de to sæder er ofte våde, således at passagerne ikke kan sætte sig på dem. Som Tove Rønne udtaler det, så skal man helst have både røjsere og regnfrakke på – og paraply.

Man siger, at papir er taknemmeligt. Her er der tale om et læskur, som sikkert har set flot ud på glittet papir i en brochure – men virkeligheden er en helt anden, kommenterer en anden buspassager.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på H. C. Andersens Klodshans, hvor prinsessen gang på gang afviser den ene blankpolerede frier efter den anden med: Duer ikke, væk.

Buspassagererne har krav på et læskur, der giver læ. Vi kan ikke forsvare, at gå endnu en vinter i møde, hvor buspassagererne bliver udsat for vind og vejr.

 

Grethe Troensegaard

Medlem af Trafiksikkerhedsudvalget

{fcomments on}