Pludselig rammer en tryghedsrapport om den oplevede tryghed i Nivå skrivebordene og medierne. Rapporten baserer sig på et par år gamle data, fra en periode med en voldsom begivenhed,. Rapporten skal selvfølgelig tages alvorligt, den siger, at halvdelen af borgerne i området ikke føler sig trygge. Det er alt for mange.

 

Den Socialdemokratiske byrådsgruppe oplever, at Islandshøjparken og Nivåhøj er bebyggelser, hvor beboerne lever et godt liv og har masser af vilje og lyst til at leve i samhørighed med hinanden. Ingen lukker øjnene for de dårlige episoder der også er i disse bebyggelser, men vi oplever at rigtig mange mennesker kan lide at bo i Nivå, ja langt de fleste.

Nivå har meget at byde på, gode skoler, daginstitutioner, plejecenter, en fantastisk natur, se bare Lergravenssøerne, en skøn Nivå Havn og et righoldigt foreningsliv med idræt, folkelighed, beboerdemokrati, musik og kultur. I foreningslivet er der mange mennesker, som gør en frivillig indsats for at andre kan leve et godt liv med trivsel og tryghed. Husk at anerkende disse ildsjæle, de gør det fantastisk.


I lige præcis Islandshøjparken og Nivåhøj oplever vi et engagement udover det sædvanlige, fra afdelingsbestyrelser, Nivå Nu og de mange frivillige der hjælper. Der skabes liv, samvær og nærvær hver eneste dag. En stor tak for den indsats, det gør en forskel, at gøre noget for andre mennesker.


Den Socialdemokratiske byrådsgruppe lukker ikke øjnene for de problemer der er rundt i vores bysamfund, vi kender de fleste. Vi vil bare gerne hejse et flag og minde om, hvor langt vi er nået de seneste godt ti år. Vi er nu et helt andet og bedre sted end den gang. Så vores bud er, at dette lange seje træk, som allerede har givet mere og bedre liv i Nivå, skal fortsætte.


Det vi ønsker os allermest lige nu er meget bedre indkøbsmuligheder og at Nivå Bymidte snart tager form. Det fortjener Nivåborgerne. Den del kan kun gå for langsomt