Vi skal have mere liv i vores centrer i kommunen. Udviklingen skal vendes . Det gælder også i Nivå Centeret. Her skal vi skabe en bymidte med liv, hvor generation mødes, er trygge og trives.

En bymidte skal være et attraktivt sted at komme, hvis der skal være liv. Her skal være trygt at mødes, og man skal kunne købe ind til hverdagen, og der skal være en legeplads til børnene. Det vil også være fedt, hvis vi havde en torveplads til kulturevents, loppemarkeder eller torvedage, hvor lokale producenter kan vise deres specialiteter frem.

Vi skal også tænker nyt for at skabe en sammenhængende bymidte. På den ene side skal vi sikrer gode indkøbsmuligheder, og på den anden side skal vi skabe et naturligt mødested. Det sidste kan hjælpes på vej, hvis vi tænker en ny svømmehal sammen med et moderne bibliotek samt en renoveret og tidssvarende skole. På denne vis kan det blive et sted hvor generationer mødes - et generationernes hus.

En ny bymidte skal være smuk og hyggelig for at være et attraktivt mødested. Det betyder også, at arkitekturen skal respektere byggestillen i Nivå, og der ikke må bygges højre en 2½ etage.

Ja, vi skal sammen skabe Nivå bymidte.

Benn Gandløse Vestergaard Byrådskandidat