Som i mange andre kommuner i Hovedstadsområdet er smittetallet i Fredensborg Kommune stadig i den høje ende. Smitten vurderes i forhold til incidens-tallet. Derfor opfordres der stadig til at alle skal lade sig teste.

I Fredensborg Kommune er der for tiden tre covid-19 teststeder. Du har mulighed for at blive testet med en PCR-test eller en hurtigtest. Nogle steder kræver tidsbestilling, mens andre steder kan du bare møde op.

Kokkedal

Den korte næsetest, kviktesten foretages i Egedalshallen i Kokkedal på Holmegårdsvej 3 i Kokkedal. Her er der åbent alle dage kl. 8-20 – også lørdag og søndag. Der er svar inden for 15 min. Tidsbestilling ikke nødvendig.

Nivå og Humlebæk

Der er Halspodning også kaldet PCR test i henholdsvis Nivå og Humlebæk. Disse udføres af Region Hovedstaden. Der er svar på sundhed.dk inden for 48 timer og tidsbestilling nødvendig på coronaprover.dk.

I Nivå foregår det i Hallen på Nivå Skole Nord, Mariehøj 481 (p-plads tæt på test-center), Her er der åben Mandag, onsdag, fredag, søndag fra 8.00 - 13.30

I Humlebæk Idrætscenter på Langebjergvej 403 i Humlebæk er der åben
tirsdag, torsdag, lørdag fra kl. 15.30- 21.00

Bestil tid på: https://coronaproever.queue-it.net/?c=coronaproever&e=serversidecoronalive&ver=v3-aspnetcore-3.6.1&cver=13&man=Serverside%20Corona%20live

Fredensborg

Kommunen er i daglig dialog med Regionen om et testcenter i Fredensborg. Det er Regionen, der afgør hvor der skal etableres teststeder. Indtil videre må borgere i Fredensborg by benytte teststeder i Hillerød - eller i Humlebæk, Nivå og Kokkedal. 

Læs mere om covid-19 situationen i Fredensborg på www.fredensborg.dk 

Byrådsmedlem Per Frost Henriksen forklare i et interview om corona-situationen i kommunen og at det er regionen der tildeler hvor mange test-steder der skal være i hver kommune.

Hør interviewet her