Kunstmuseet Louisiana skulle her onsdag den 9. december 2020 præsenterer hele to nye udstillinger, men coronaen ville noget andet og derfor lukker museet ned for i år.

Museet lukker fra onsdag 9. dec. som følge af myndighedernes skærpede restriktioner. Museet orienterer løbende på deres hjemmeside og på sociale medier. De forventer at genåbne 5. jan. 2021.

Lousiana havde ellers planlagt de to udstillinger "Louisiana on Paper - Troels Wörsel - Maler på papir" og ARTHUR JAFA-udstillingen.

Ved Wörsels død forrige år befandt der sig et betydeligt antal papirarbejder i atelieret. Langt de fleste har aldrig været udstillet, og denne pludselige rigdom af papirarbejder er en oplagt mulighed for at kaste nyt lys over en vigtig kunstner, hvis maleri er repræsenteret i Louisianas samling. Den udstilling må publikun vente med at se til 2021 sammen med udstillingen MAGNUMB med den amerikanske kunstner Arthur Jafa.

Udstillingen skulle have været den til dato største præsentation af Jafas værker og har været planlagt i 2½ år. Hele Jafas værk beskæftiger sig med den sorte amerikanske kulturs store og originale skaberkraft holdt op mod de sorte amerikaneres barske virkelighed. Også den udstilling må man vente på, tidligst til den 5. januar 2021.