Som følge af regeringens nye corona-restriktioner lukker Fredensborg Bibliotekerne fysiske afdelinger fra og med den 9. december til og med den 3. januar, mens det stadig vil være muligt at bruge de digitale tilbud.

På grund af regeringens corona-relaterede nedlukning af 38 kommuner – herunder Fredensborg Kommune – lukker Fredensborg Bibliotekerne for al fysisk adgang fra og med den 9. december til og med den 3. januar. Lukningen gælder altså også for den selvbetjente adgang.

Mens Fredensborg Bibliotekernes fysiske afdelinger vil være lukket til den 3. januar, kan man stadig benytte bibliotekets online muligheder for at låne ebøger, netlydbøger, streamingfilm m.m.

Alle bibliotekets planlagte arrangementer er som følge af nedlukningen aflyst, og alle bookninger af bibliotekernes mødelokaler er annulleret.

Fredensborg Bibliotekernes tidligere udmelding om delvis selvbetjent åbent på Fredensborg og Humlebæk Bibliotek i juledagene gælder ikke længere.

Har man bøger eller andre materialer, der har afleveringsdato i nedlukningsperioden, vil der ikke blive opkrævet gebyr for den overskredne afleveringsdato for disse lån.

Fredensborg Bibliotekerne ønsker alle en god jul og godt nytår og på snarligt gensyn i det nye år.

Læs mere på www.fredensborgbibliotekerne.dk