Bibliotekerne og Frivilligcenteret inviterer til Samtalesaloner om hvad vi hver især har oplevet og lært af Corona-uger! Samtalesalonerne bliver uformelle og reflekterende samtaler om den mærkelige og forunderlige tid, vi befinder os i lige nu.

Corona-krisen har haft og har stadig stor indflydelse på os alle, vores hverdagsliv, vores økonomi samt ikke mindst vores samvær med andre mennesker. Hvordan har den påvirket dig? Har du fundet nogle nye værdier i livet, er du blevet mere bekymret og har du fået ryddet op i kælderen? Eller ville du hellere bare have været det hele foruden? Det er noget af det, vi skal tale om.

Tag din nabo, ægtefælle eller barnebarn under armen – eller bare kom med alle dine oplevelser, erfaringer og tanker. Sammen skaber vi nogle gode samtaler og spændende møder mennesker imellem. Det kommer til at foregå af tre omgange.

Kom til Samtalesalon hos Frivilligcenteret, Teglgårdsvej 423A i Humlebæk tirsdag d. 23. juni kl 10-11.30

Kom til Samtalesalon hjemme fra din stue med computeren i skødet og kameraet tændt. Vi eksperimenterer med at mødes på mediet Zoom onsdag d. 24. juni kl. 19-20.30. Klik her på linket og vær med. Men se også en vejledning på vores hjemmeside. Vi åbner op for adgangen ½ time før, så man kan teste om teknikken virker. Link til ZOOM Samtalesalon: https://zoom.us/j/95775567588

Kom til Samtalesalon i det nye byrum bag biblioteket i Nivå, torsdag d. 25. juni kl. 10-11.30

De tre saloner er ens i indhold, men ligger over tre dage for at sprede antallet af deltagere over flere dage. Zoom salonen er særligt henvendt til dem, der helst vil deltage hjemmefra eller som har svært ved at nå formiddagssalonerne, men alle er mere end velkomne. Der er ingen tilmelding, du skal blot dukke op.