Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk genåbnede i fredags - den 22. maj. Åbningstiderne er udvidet markant med 60 procent, og museet holder åbent alle ugens syv dage. Det skaber rum for, at mange gæster fortsat - og trygt - kan besøge Louisiana. Billet med timeslot skal være købt på forhånd.

”Muligheden for at genåbne tidligere betyder, at vi sætter alle sejl for at åbne museet i fredags, og vi glæder os til igen at se gæster i vores udstillingsfløje og udenfor i Skulpturparken og Søhaven. De udvidede åbningstider gælder øjeblikkeligt”, fortæller Louisianas direktør Poul Erik Tøjner. Antallet af ugentlige åbningstimer er øget fra 58 til 93.

Billetten skal være købt hjemmefra

Inden besøget på Louisiana skal gæsterne huske at købe billetten hjemmefra. Billetterne sælges i såkaldte timeslots - det vil sige, at man køber en billet, hvor der er angivet et tidspunkt for, hvornår dit besøg på Louisiana starter. Billet med timeslots sælges via museets hjemmeside på www.louisiana.dk

Ingen kø og kontrolleret adgang

Indførelsen af time-slot billetter er igangsat for at undgå kødannelse ved indgangen og for at sikre, at antallet af gæster på museet fordeler sig jævnt i løbet af dagen således, at der ikke er flere gæster på museet ad gangen end sundhedsmæssigt forsvarligt.

Det totale indendørs publikumsareal på Louisiana udgør næsten 7.000 m2. Dertil kommer mere end 20.000 m2 udendørsarealer fordelt på Søhaven og Skulpturparken med udsigt over Øresund.

Praktisk information:

· Nye udvidede åbningstider: Mandag – lørdag: 09.00-23.00, Søndag: 09.00-18.00

· Billetter: Købes på forhånd via museets hjemmeside

· Læs mere her: www.louisiana.dk