Ung Fredensborg havde i april indbudt til fotokonkurrence blandt kommunens unge i 6.-10. klasse. Konkurrencen skulle omhandle den globale corona-krise, nedlukningen af Danmark for at skabe et historisk minde for eftertiden.

Vinderne er nu fundet og fornyligt havde Ungfredensborg den store fornøjelse at overraske de to vindere af corona-foto konkurrencen, blandt de mange indsendte spændende fotografier.

1. Præmien gik til Mathias Mossin Brønden fra Fredensborg Skole, som havde taget et fotografi der med et enkelt og poetisk greb fortæller om hvordan det kan føles at være ung under Corona-lockdown. Mathias har valgt at kalde sit foto "Ungdom og venskab i Coronas skygge".

2. Præmien gik til Bertram Trolle, som har taget et næsten abstrakt fotografi, som med titlen "Keeping in touch..." giver et indtryk af hvordan man er sammen med sine venner på trods af den sociale distancering.

De to vindere modtog som præmie gavekort til zalando.

Det er håbet for Ung Fredensborg at så samlet de mange spændende bidrag til konkurrencen på en lille plakat som gives til alle der bidrag med fotos.

Der var et kyndigt dommerpanel, bestående af Julie Falholt fra UngFredensborg, Ida Schyum kunstformidler og projektleder samt Per Frost Henriksen Udvalgsformand for Børne- og Skoleudvalget, der sammen udvalgte vinderne.