Ung Fredensborg indbyder til fotokonkurrence de næste to uger, for unge i 6.-10. klasse. Send dit bedste foto ind senest fredag d. 17. april 2020. Det er win win med både gode præmier og et historisk minde som man kan fortælle om senere.

Det som sker lige nu er historisk. Dronningens tale til folket. Nedlukningen af Danmark og den globale Corona-krise.Alt sammen noget, der bliver skrevet ind i historiebøgerne. Derfor er det vigtigt at få tiden dokumenteret. Derfor inviterer Ung Frendesborg til denne fotokonkurrence.

Det er håbet for Ung Fredensborg at lave en spændende lille plakat med alle de fotos, der kommer ind. Alle der deltager får et eksemplar af plakaten ?

Man kan kun deltage med ét foto, så man skal gøre sit bedste! Man skal tænke på sit motiv, vinklen og om det fortæller en historie.

Fotoet kan tages med telefon eller et rigtigt kamera. Det er tilladt at manipulere og beskære billedet inden man sender det ind.

Der er et kyndigt dommerpanel, bestående af Julie Falholt fra UngFredensborg, Ida Schyum, som er kunstformidler og projektleder i Hjemme i Kunsten, samt Per Frost Henriksen, der dagligt selv fotograferer og sidder som Udvalgsformand for Børne- og Skoleudvalget.

For at deltage i konkurrencen skal man sende til billede til e-mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest fredag den 17. april 2020 kl. 14.00. Husk at oplyse navn, mobilnummer og klasse på mailen.