Den historiske nedlukning som følge af coronasmitten er generelt forløbet godt i Fredensborg Kommune, hvor borgere, foreninger, virksomheder mv. udviser stort samfundssind og tålmodighed.

Så der er lys forude - men vi skal fortsat holde sammen - hver for sig, lyder opfordringen fra borgmesteren. 

 

"Jeg forstår virkelig godt, at man bare længes efter at komme i gang igen og få en mere normal hverdag. Og jeg håber inderligt, at vi efter påske kan indlede en stille og rolig genåbning af Danmark", siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, og fortsætter:

 

"Men selvom coronasmitten for tiden udvikler sig i et tempo, som vi kan håndtere, er situationen stadig yderst alvorlig. Derfor skal vi alle sammen stadig gøre os stor umage for at reducere smitten og passe på vores svageste borgere. Vi skal med andre ord blive ved med at gøre som statsministeren siger: Vi skal holde sammen - hver for sig. Kun derved kan vi gøre os håb om, at vi snart kan begynde at løsne op igen", siger borgmesteren og tilføjer:

 

"Jeg kan love, at vi giver besked til alle, så snart vi finder det ansvarligt at åbne fx idrætsanlæg igen, og at åbningen vil ske så hurtigt som muligt. Det skylder vi ikke mindst vores mange tålmodige frivillige ildsjæle