I en tid hvor Danmark er lukket ned, opstår nye initiativer. På Radio Humleborg bringer vi i samarbejde med Karlebo Sogn, sognepræst Kirsten Johansens ord, som de ville have lydt på søndag den 22. marts i Karlebo Kirke - men man skal blot tune ind på Radio Humleborg.

På søndag kan lytterne komme en tur i Karlebo Kirke og høre en optagelse med sognepræst Kirsten Johansen.

Anledningen er at alle gudstjenester er indstillet indtil videre. Kirsten Johansen læser teksten til søndag den 22 marts, og derefter kommenterer hun den.

Så man kan sige at når kirkegængere ikke kan komme i kirke, så kan kirken komme til kirkegængere, hvis de stiller ind på Radio Humleborg søndag formiddag mellem kl. 10-12. Lokalradioen kan aflyttes på FM 104.3 MHz, på DAB+ Nivaa samt som netradio.

Kirsten Johansens prædiken bliver bragt som en del af det lokale magasinprogram Morgenkrydderen, som siden lokalradioens start den 26. marts 1988, har været bragt på den lokale radiofrekvens.

Radio Humleborg og Karlebo Sogn planlægger at gentage seancen de efterfølgende søndage, så længe kirkerne er lukkede - foreløbigt ind til den 1. april 2020.

Præsterne er stadigvæk til rådighed for samtaler og støtte. Man opfordrer til at ringe eller skrive. Mere info på https://www.karlebosogn.dk/