Danmark lukker ned – det samme gør Nivå Amatør Teater. Forestillingen ”Høfeber” med planlagt premiere 14. marts er udsat på ubestemt tid, det oplyser Tove von Jessen, formand for Nivå Amatør Teater i en pressemeddelelse.

Alle der så statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag den 11. marts kl. 20.30, kan ikke være i tvivl om, at Danmark står i en alvorlig situation, hvor alle skal vise samfundssind og iagttage vidtrækkende forholdsregler. Blandt andet lukker hele det danske skolesystem ned i de næste to uger for at minimere smittespredningen af Corona COVID-19 virus.

I lyset af den alvorlige situation og i tråd med lokale udmeldinger fra Fredensborg Kommune siger det sig selv, at Nivå Amatør Teater desværre må udskyde premieren på forestillingen ”Høfeber”, der ellers skulle have premiere lørdag den 14. marts kl. 15. Det er et dybt skuffet ensemble, der sammen med bestyrelsen for Nivå Amatør Teater har taget den helt nødvendige beslutning.

Så snart vi har mere overblik over situationen, vil vi melde ud, hvornår forestillingen kan spilles.

Der er tale om i alt 7 aflyste forestillinger som følger: 

 

1. 14. marts kl. 15

2. 15. marts kl. 15

3. 17. marts kl. 20

4. 18. marts kl. 20

5. 21. marts kl. 15

6. 21. marts kl. 15

7. 23. marts kl. 20

 

- Vi beklager ulejligheden og glæder os til at melde ud, hvornår vi på et senere tidspunkt kan glæde publikum med latterorkanen ”Høfeber”, slutter Tove von Jessen.