Copenhagen Medicals testcenter i Holmegårdscentret i Kokkedal lukker ned søndag den 6. marts 2022.

Børne- og Skoleudvalget har besluttet, at eleverne i 0. klasse også skal have mulighed for at blive testet hjemme med selvtest ligesom de ældre elever. Det blev besluttet på Børne- og Skoleudvalget møde torsdag den 6. januar 2022.

Den seneste uge, er der konstateret et øget smittetryk i Fredensborg Kommune. Flere af de smittede er børn, under 12 år, som ikke er vaccineret. Men der har også været tilfælde af vaccinerede personer som er blevet smittet.

Fredensborg kommune har den 16. december sendt brev til alle borgere med e-boks. Brevet er fra byrådet og underskrevet af borgmester Thomas Lykke Pedersen med information om coronasmitten i Fredensborg Kommune.

Fra nationalt hold er det besluttet, at alle Copenhagen Medicals corona teststeder nu skal lukkes. Kviktestcentret Kokkedal har derfor den 8. oktober kl. 16 taget den sidste test. Der er fortsat mulighed for PCR test i Humlebækcentret.

Region Hovedstaden har besluttet at nedlægge Fredensborgs to  pop-up vaccinationsstederne uden tidsbestilling fra 29. november 2021.Fremover vil man blive henvist til f.eks. vaccinecentret i Hillerød.

Da behovet for at teste borgere for corona falder i takt med, at flere borgere vaccineres, reducerer regionen antallet af teststeder i Fredensborg kommune. Fra mandag den 9. august vil der fremover kun være et kvik-teststed i hver kommune.

Corona-smittetallet i Fredensborg Kommune er fortsat højt, men har på det seneste været stagneret. Tilgengæld er smitten steget i andre kommuner rundt om i regionen , hvilket gør at Fredensborg ikke længere er i top 5 over de mest ramte kommuner. Alligevel forbereder man sig til et sikkert corona-kommunalvalg.

I overensstemmelse med regeringens nye retningslinjer for coronapas, indførte man fra fredag den 21. maj stikprøvekontrol af dette, på bibliotekerne i Fredensborg. Det er personalet som foretager stikprøvekontrol af coronapasset. Til gengæld behøver man ikke vise det, hver gang man kommer ind på biblioteket.

Coronasmitten stiger i hele landet og også i Fredensborg Kommune. Vi ser en stigning i alle kommunens bysamfund, og kommunen iværksætter derfor en række tiltag, der skal mindske smittespredningen. Smitten rammer især de 0-19 årige og de ikke-vaccinerede i kommunen.

Efter nogen dage, med stigende corona-smitte i Fredensborg kommune, især i Humlebæk - så er smitten på retur. Det viser aktuelle tal fra SSI, der blev frigivet fredag eftermiddag. Samlet set i hele kommunen er det testkorrigerede insidenstal på blot 119 og i Humlebæk er tallet faldet fra 442,8 til 312. og der med bliver en lukning af Humlebæk sorg ikke aktuel i denne omgang.

Grundet stigende Covid-smitte genåbner kviktestcenteret i HolmegårdscenteretHøjengen 3E i Kokkedal på mandag kl. 12.00. Centret drives af Copenhagen Medical.

I følge den daglige opgørelse om smittetal i Fredensborg kommune, som vises på fredensborg.dk - viser der sig en stigning i antallet af covid-19 smittede personer i kommune. Fra onsdag til torsdag er der registreret 15 nye smittede personer, og det giver et testkorrigeret incidenstal på 132.

Corona-smitten i Fredensborg Kommune er fortsat høj. Lige nu er det vestegnskommunerne der har de højeste smittetail og så lige efter på 5. pladsen er det så Fredensborg.