Med det seneste budgetforlig har idrætsområdet fået et tiltrængt løft efter at have været underprioriteret i de seneste 20 år.

Især gymnastikforeningerne og tennisklubbernes mange medlemmer kan være tilfredse med udsigten til nye faciliteter, og med indvielsen af den nye hal ved Vilhelmsro er halkapaciteten i Fredensborg blevet yderligere forøget til gavn forbrugerne af indendørsaktiviteterne.

I Socialdemokratiet er vi glade for, at vi holdt fast i, at der skulle bygges en hel hal og ikke bare en aktivitetssal i tilknytning til skolen.

Thomas Malling refererer i et læserbrev lidt spidst til ”et byråd i korte bukser”, men et godt idræts- og foreningsliv er faktisk et aktiv og en væsentlig forudsætning for sundhed, integration, fællesskab og god læring i skoler og institutioner.

Vi har et rigt kulturliv med attraktive museer, velfungerende biblioteker og et rigt foreningsliv, men på den nyligt afholdte, velbesøgte kulturkonference efterspurgte samtlige deltagere” et kreativt hus” eller et kulturhus, og selv om vi får ”Byens Hus” i Kokkedal, vil et eller flere huse i Kommunen være ønskeligt.

Disse huse kunne bruges til teaterforestillinger, koncerter og udstillinger, lød forsamlingens bud.

Det vil jeg gerne arbejde for i den kommende byrådsperiode.

Bo Hilsted

Medlem af Kultur og Idrætsudvalget(S)

{fcomments on}