Kom og nyd vokalgruppen Dynamic i ved en enestående julekoncert lørdag d. 5 dec. kl. 20.00 på Nivå Teater. Man vil komme til at opleve julens klassikere i lækre jazzede vokalharmonier á la Manhattan Transfer.

Dynamic blev grundlagt af sanger og arrangør Paul Kim, da han flyttede til København fra San Francisco.

Bandet består af syv aktive jazzmusikere, fire stærke vokalsolister, der hver for sig og sammen skaber unik sound, og en knivskarp rytmegruppe med guitar, bas og trommer. Repertoiret er originale, lækre arrangementer af både velkendte og nyskrevne jazznumre.

Sammenligningen med Manhattan Transfer ligger lige for, men Dynamic har udviklet sin egen stil og sound der gør brug af forskellige kombinationer af instrumenter og stemmer, a cappella sang, kor og solo sang. Til denne julekoncert kan man glæde sig til både de store amerikanske juleklassikere som Bing Crosby og Nat King Cole har gjort udødelige, og til smukke nordiske toner og vintersange.


Billetter a´kr. 150 kan bestilles online på nivå teaters hjemmeside eller ved at ringe 2712 2813. Der kan også sendes en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Lyt til dem her