Filmklubben Humlebien viser 8 film fra september til april for børn i alderen 6-10 år og 11-15 år i Humle Bio. Det koster 160 kr. for hele sæsonen og tilmelding starter den 20. august kl. 9.00. Filmene vises lørdage og der er 3 hold for de 6-10 årige og 1 hold for de 11-15 årige.

Tilmelding sker fra vores hjemmeside www.filmklubben-humlebien.dk. Her kan man også se vores program eller downloade det. Programmer uddeles også på skoler i Fredensborg Kommune.

Og hvad kan man så se i år? De 6-10 årige kan bl.a. glæde sig den søde historie om bjørnen Paddington fra Peru, en nyindspilning af historien om Krumme og hans familie, en julefilm med familien Jul, der også er optaget i Fredensborg Kommune og fortsættelsen til filmen om superhelten Antboy.

De 11-15 årige kan glæde sig til film som Vi er de bedste, der foregår i 80’erne og handler om 3 piger der danner en punkrockgruppe, Girlhood, der handler om en pige der falder i med en pigebande, Hunger Games-Mockingjay part 1 og den danske fremtidsgyser Dannys Dommedag.

Udover filmene har vi også andre arrangementer for børn og voksne i efteråret 2015.

Lørdag den 3. oktober kl. 11 kan man opleve forfatteren Benni Bødker på Humlebæk Bibliotek.
Benni Bødker har skrevet rigtig mange spændende og uhyggelige bøger for børn. Kom og hør ham fortælle om sit forfatterskab. Der er gratis adgang.

Jakob Martin Strid har skrevet den meget populære Mormors gebis og 17 andre rim for børn og voksne. Den har trioen Dissing, Dissing og Las sat musik til. Lige nu turnerer de rundt i landet med deres musikalske show. Søndag den 25.oktober kl. 14 kommer de til Nivå Skole. Kom og oplev dem i Tigersalen på Nivå Skole. Billetter koster 25 kr. for voksne, børn gratis.

Der kommer en ny James Bond-film til november. I den anledning afholder vi et foredrag med journalisten og filmanmelderen Jacob Wendt. Han kommer og fortæller om de populære film om Agent 007 tirsdag den 27. oktober kl. 19.00. Jacob Wendt giver et 50 års tilbageblik og fortæller om de danske forbindelser. Billetter a 25 kr.

De 3 arrangementer afholdes i samarbejde med Fredensborg Bibliotekerne og billetter kan bestilles/købes på www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer