Den 1. oktober søsætter Fredensborg Kommune et 3 årigt frikommuneforsøg.

Målgruppen er borgere, der har mange forskellige sager hos kommunen, idet de har stået udenfor arbejdsmarkedet i lang tid og samtidig har sociale og/eller sundhedsmæssige udfordringer.

Det drejer sig om valg til Fredensborg Seniorråd

Kender du en person, forening, organisation eller privat virksomhed, som du mener, bør komme i betragtning til Handicapprisen, så vil vi gerne vide det inden torsdag den 26. oktober 2017 kl. 12.00.

Kom til Arkitekturens dag i Humlebæk lørdag den 7. oktober fra kl. 10 - 15. Gennem en række gratis, familievenlige aktiviteter sætter vi fokus på Humlebæks særkender og stedsidentitet. 

Når listen med 22 kandidater til Seniorrådsvalget 2017 i dag bliver offentliggjort er der en overraskelse mellem dem. Det er John Stæhr - tidligere rallykører, tv-producent og pressefotograf. "Stæhr'en" der stadig er aktiv i journalistik begrunder sin beslutning om at stille op:

Kulturudvalget indbyder kunstnere og borgere med bopæl i Fredensborg Kommune til at deltage i konkurrencen Årets Motiv 2017. Her kan du indsende dit billede, fotografi eller kunstværk. Det eneste krav er, at motivet skal være et motiv fra Fredensborg Kommune. Der kan kun indsendes ét forslag pr. deltager.

Da den nyeprisuddeling Guldtuben, løb af stablen lørdag aften i Royal Arena, blev der hentet to priser hjem af bosidende Fredensborgere. Blandt andet vandt Uffe Holm i kategorien Bedst på Instragram.

Oplev hvordan vi kan beskytte os mod oversvømmelser og samtidig skabe en bedre bydel, når et af Danmarks største klimatilpasningsprojekter indvies den 13. september i Kokkedal. Det bliver en festlig og faglig dag, hvor alle er velkomne.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen og skoleleder i Fredensborg, Jens Bernhardt, bød i dag velkommen til hele tre nye børnehaveklasser på Fredensborg Skole Bennediktevej. Alle blev vel modtaget i strålende sol og ungerne havde sommerfugle i maven af bare forventning og med en meddelelse om at folkeskolerne i Fredensborg har fået en sølvmedalje.

Det er en stor glæde for bestyrelsen i Fredensborg og Omegns Brugsforening, at man nu kan afsløre planerne for Den gamle brugs på Benediktevej. Man er nemlig klar med et nyt byggeri på grunden, som snart bliver udbudt til salg via Danbolig.

Karlebo Sommerfest blev i år afviklet over kun to dage, først med over 250 bankospillere i festteltet fredag og derefter en fugtig men god festlørdag med sport og musik samt bragende bifald, da Per Knudsen modtog Årets KIF’er som bevis på en stor frivillig indsats i Karlebo Idrætsforening.

Fredag og lørdag, 11.-12. august, står landsbyen Karlebo på den anden ende, den 85. udgave, af den traditionsrige Karlebo Sommerfest giver to dages liv og glade dage på idrætsanlægget på Karlebovej.


For at få statsstøtte til at etablere bredbånd i landområderne skal et massivt flertal af borgerne være med - og det er en udfordring